Duurzaamheid

Duurzaamheid bij nieuwbouw, vastgoed en gebiedsontwikkeling in Zeeland. Zeeland Wonen ontwikkelt nieuwbouw met de gedachte aan morgen, zonder daarbij in te leveren op het comfort van de gebruikers. Zo creëren we een gezonde leefomgeving voor nu en toekomstige generaties. Zeeland Wonen gaat in verduurzaming bovendien graag verder dan wet- en regelgeving dicteert. Dat is duurzaamheid.

Samenwerken?

John Priem Projectontwikkelaar
0113 40 20 29

Het doel is zo min mogelijk impact te hebben op het milieu en klimaat. De houding van Zeeland Wonen is innovatief en nieuwsgierig. Onder andere naar het gebruik van energiezuinige of zelfs circulaire bouwmaterialen. Ook transformatie staat hoog op de agenda, waarbij het nieuw ontwikkelde vastgoed vaak duurzamer is dan de oude bestemming. Ook in woonoplossingen streven we duurzame methoden na, bijvoorbeeld door het ontwikkelen van levensloopbestendige woonprogramma’s.

In de projecten van Zeeland Wonen worden duurzaamheidsaspecten vertaald in architectuur en ter bevordering van het wooncomfort. We zien het als onze verantwoordelijkheid een gezonde bijdrage te leveren aan de leefomgeving van Zuidwest Nederland, nu en in de toekomst.

“Duurzaamheid is een veelbesproken onderwerp, waarin wij als ontwikkelaar duidelijk stelling nemen.”

Duurzaamheid bij Zeeland Wonen

Het klimaatbewust ontwikkelen van woonconcepten is de toekomst. Investeren in dit type projectontwikkeling is dan ook een heldere doelstelling. Uiteraard speelt de energietransitie hierin een rol. Hiermee voldoen we aan de behoefte en de leefomgeving van volgende generaties.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laten we het samen ontdekken tijdens een kennismaking.