DNA

Zeeland. Land in Zee, nuchter en authentiek Zeeuws DNA. Zeeland Wonen is geworteld in het Zeeuwse land. Het DNA van Zeeland Wonen bestaat uit verantwoordelijk, verbindend en het omarmen van het karakter en de cultuur van Zeeland. Zeeland Wonen investeert in lokale partnerschappen en werkt vanuit vertrouwen.

Samenwerken?

John Priem Projectontwikkelaar
0113 40 20 29

Als ervaren speler op de Zeeuwse woningmarkt bieden we project- en gebiedsontwikkeling, ook buiten de provincie. Zeeland Wonen beheerst daarbij het gehele ontwikkelproces. We hebben kennis van de markt en opereren onafhankelijk en zelfstandig. De focus ligt op wooncomfort, leefomgeving en verbinding. Niet de kwantiteit van woningen, maar de kwaliteit van wonen staat dus centraal. Met toekomstgerichte en duurzame vastgoed oplossingen als standaard. Want Zeeland Wonen ontwikkelt voor (n)u en de toekomst.

De organisatie Zeeland Wonen is zo plat als het Zeeuwse land. Het team is klein, het contact persoonlijk en de aanwezige kennis indrukwekkend. En als deze kennis tekortschiet, weten onze partners raad. Dat maakt ons onderscheidend in de regio en dat maakt maakt Zeeland Wonen een onnavolgbare ontwikkelpartner.

Er wordt daadkrachtig opgetreden in het ontwikkelingsproces van woonconcepten. Door een waardevolle partner te zijn, die alle partijen op één lijn weet te houden. Wij nemen verantwoordelijkheid, stralen vertrouwen uit en weten te verbinden.

Het ‘beste’ resultaat wordt bereikt door rekening te houden met lokale belangen, leefomgeving en architectonische samenhang. Toekomstige bewoners maar ook omwonende worden betrokken bij dit proces. Hierdoor hebben gerealiseerde projecten een positieve impact op de lokale samenleving.

“Gedeelde kernwaarden zijn de basis van een duurzame samenwerking.”

Zeeland Wonen is een onafhankelijke organisatie. Wij kiezen niet voor ‘verplichte’ maar juist de meeste geschikte partners. Dit zijn bij voorkeur lokale partijen, die nieuwbouw willen realiseren binnen de cultuur en het karakter van de omgeving.

Meer weten over de mensen achter Zeeland Wonen? Maak persoonlijk kennis of ontdek eerst onze verhalen.