Project-
ontwikkeling

Projectontwikkeling is het ontwikkelen van an vastgoed, woningen en nieuwbouw in Zeeland. Als projectontwikkelaar realiseert Zeeland Wonen vastgoedprojecten voor uiteenlopende doelgroepen in Zuidwest Nederland. Met deze projecten is Zeeland Wonen gericht op het bewerkstelligen van toekomstbestendig vastgoed voor wonen, zorgen en recreëren. Hierbij worden samenwerkingen aangegaan met lokale partijen zoals gemeenten, woningbouwcorporaties en grondeigenaren. Kenmerkend is de platte organisatie, het persoonlijke contact en het hoge kennisniveau. Dat maakt Zeeland Wonen onderscheidend in de regio op het gebied van projectontwikkeling.

Samenwerken?

John Priem Projectontwikkelaar
0113 40 20 29

Met een creatieve en frisse blik op ruimtelijke ontwikkeling is Zeeland Wonen het toonbeeld van de hedendaagse projectontwikkelaar. Potentiële bewoners en gebruikers worden vroegtijdig betrokken bij de ontwikkelingsplannen en de inbedding in de omgeving geniet een grote focus. De impact van projecten op de lokale samenleving en de architectonische samenhang met de leefomgeving is voor Zeeland Wonen fundamenteel.

Zeeland Wonen betrekt bewoners, gebruikers en omgeving in de ontwikkeling.

De gerealiseerde projecten zijn uiteenlopend en gericht op diverse doelgroepen. Demografische ontwikkelingen en maatschappelijke veranderingen vragen om innovatieve woon- en zorgconcepten en een bijbehorende vernieuwende aanpak. Denk hierbij aan woon-zorg combinaties, levensloopbestendig wonen en oplossingen voor starters. Ook bijvoorbeeld transformatieopgaven zijn voor Zeeland Wonen de dagelijkse realiteit.

Met verregaande kennis van de markt en bewezen werkervaring is Zeeland Wonen de lokale partner voor zowel kleinschalige uitdagingen als grotere gebiedsontwikkelingen. In projecten wordt duurzaam samengewerkt met partners zoals architecten, stedenbouwkundigen, aannemers en makelaars om zo de juiste kennis op het geschikte moment toe te passen.

Benieuwd wat wij met u kunnen realiseren? Laten we het samen ontdekken tijdens een kennismaking.