Project-
management

Als projectmanager staan wij klaar voor de woonopgaven van morgen. Zeeland Wonen managet uitdagende en betekenisvolle processen en geeft leiding aan projectteams. Wij nemen als projectmanagement verantwoordelijkheid, stralen vertrouwen uit en weten te verbinden. Zeeland Wonen doet dit voor een verscheidenheid aan projecten, van individueel vastgoed tot volledige gebiedsontwikkelingen.

Samenwerken?

John Priem Projectontwikkelaar
0113 40 20 29

De regio Zuidwest Nederland is een aantrekkelijke omgeving waar kansen liggen voor vastgoedontwikkelaars, architecten en stedenbouwkundigen. Omdat ieder project een optimale kans van slagen vereist, is goed management noodzakelijk.

“Zeeland Wonen fungeert als regisseur in het krachtenveld van vastgoedontwikkeling”

Projectmanagement van Zeeland Wonen

Zeeland Wonen voert in opdracht de regie, bewaakt de planning en het budget van projecten. Stuurt aan op een goed eindresultaat binnen een gestelde termijn en treedt op als de verbindende partner die alle partijen op één lijn weet houden. Zeeland Wonen kent de ins en outs van projectmanagement en beheerst de harde en softe skills om een project tot een succesvol einde te brengen.

Hoe mogen we voor u het verschil maken? Laten we het samen ontdekken tijdens een kennismaking.