Kop van Noord

Terneuzen (Start bouw Januari 2024)

30 APPARTEMENTEN MET COMMERCIËLE RUIMTE MIDDEN IN HET CENTRUM VAN TERNEUZEN

 

Samenwerken?

John Priem Projectontwikkelaar
0113 40 20 29

Midden in het centrum van Terneuzen ontstaat in de loop van 2024 een nieuwbouwappartementencomplex, bedoeld voor diverse doelgroepen. Als u graag in de gezelligste binnenstad van Zeeuw-Vlaanderen woont, met alle denkbare voorzieningen op loopafstand, dan is deze unieke woonlocatie echt iets voor u.

In Januari 2024 zal er worden gestart met de bouw! Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op de volgende websites:

Smolders makelaars: https://www.smoldersmakelaars.nl/project/kop-van-noord-terneuzen-6

Vermeulen makelaars: https://vermeulen-makelaars.nl/nieuwbouw/project/terneuzen-kop-van-noord/

Het betreft moderne architectuur, opvallend door strakke lijnen en grote raampartijen. De appartementen hebben een mooie lichtinval en uitzicht op de omliggende stadswijk.

   

   

Er is een keuze uit dertig enkellaagse appartementen met een woonoppervlakte van 49 tot 75m2 verspreid over de begane grond, 1e, 2e en 3e etage. Alle wooneenheden worden duurzaam opgeleverd en kunnen naar persoonlijke smaak worden afgewerkt. Er is parkeergelegenheid en een gedeelde binnenplaats. Daarnaast beschikt ieder appartement over een berging en een eigen buitenruimte. Wordt ‘stads genieten’ werkelijkheid voor u aan de Kop van Noord?

Voor meer informatie kunt u mailen naar Smolders makelaars info@smoldersmakelaars.nl of Vermeulen Makelaars & Hypotheekadviseurs – https://vermeulen-makelaars.nl/