Kerngezondheidscentrum

Gemeente Vlissingen

Gemeente Vlissingen wil drie Kerngezond-centra oprichten inde gemeente Vlissingen, twee in Vlissingen zelf en een in Oost-Souburg. In de Kerngezond-centra slaan zorgprofessionals de handen ineen, dichtbij het verzorgingsgebied, om de zorg voorde bewoners van Vlissingen nu en in de toekomst te garanderen en de actieve gezondheid van de bewoners te verbeteren. Door de oprichting van de kerngezondcentra komt een positief gezonde bevolking.

Samenwerken?

John Priem Projectontwikkelaar
0113 40 20 29

De zorgspecialisten in het Kerngezond-centrum krijgen ruimbaan voor het uitoefenen van het vak en kunnen zich richten op de zorg voor de patiënten in een moderne omgeving maar met behoud van professionele autonomie in de spreekkamer. Doorverwijzen gaat probleemloos.

Voor de patiënt biedt het Kerngezond-centrum een scala aan mogelijkheden voor het verkrijgen van zorg en hulp op verschillende gebieden. Hoe de patiënt een Kerngezond-centrum bezoekt, een passende behandeling krijgt door een zorgprofessional en de eigen privacy ervaart, is vanuit het perspectief van de patiënt belangrijk.